OPNIEUW
VORIGE
VOLGENDE

Maak uw keuze

productgroep

RObu PE

RObu PE buizen zijn dubbelwandig. Geribbeld aan de buitenzijde voor de sterkte en glad aan de binnenzijde voor een optimale afvoercapaciteit. Dankzij de ribbel is er minder materiaal nodig om een zelfde ringstijfheid te garanderen dan bij een volwandige buis.
kies dit systeem

RObu PE+

RObu PE+ buizen zijn dubbelwandig. Geribbeld aan de buitenzijde voor de sterkte en glad aan de binnenzijde voor een optimale afvoercapaciteit. Dankzij het verzinkt stalen profiel in de ribbel is er minder materiaal nodig om een zelfde ringstijfheid te garanderen dan bij een volwandige buis.
kies dit systeem

RObu PE ECO

RObu PE ECO is een lager geprijsde buis gemaakt van polyethyleen (PE). De externe kleur is zwart en de interne kleur is violet met een gladde afwerking. De buis wordt geleverd met een aangevormde mof, waardoor een makkelijke en strakke waterdichte verbinding mogelijk is.
kies dit systeem

RObu Weholite

RObu Weholite buizen zijn opgebouwd uit een kokerprofiel dat spiraalvormig eindloos aan elkaar wordt gelast tijdens de buizenproductie. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassing in diverse duurzame oplossingen voor waterbeheer.
kies dit systeem

Maak uw keuze:

toepassingsduur
profielnaam
diameter (mm)
breedte (m)
breedte klasse (m)
hoogte (m)
hoogte klasse (m)
sterkteklasse
afmeting uitwendig (mm)
afmeting inwendig (mm)

RAW2020 Besteksomschrijving op basis van uw configuratie:

${Name}

${Description}